Logo Castle park

Guide ne qytetin e Beratit

Albania Rafting Group ofron guida nëpër qytetin e Beratit ( në kala, lagja Gorica,lagjia Mangalem, muzeu i Onufrit dhe muzeu etnografik) ...
(me shume)

vizite

Rafting ne Kanionet e Osumit

Te ndertuara per te qene nje bukuri dhe thesar i mbare njerezimit, nepermjet mrekullise krijuese te mjeshtrit me te madh te koherave, natyres...
(me shume)

rafting

Kalerim

Hotel aventurë Castle Park i mundëson miqve të saj një eksperiencë të mrekullueshme kalërimi në resortin e kuajve ne qytetin e Beratit si dhe në malet legjendare të zonës...
(me shume)

kalerim

Kanotazh ne kanione

Kanotazhi si nje sport mjaft i veshtire behet edhe me i rrezikshem ne kanionet e Osuit, ndaj dhe ne e ofrojme vetem per profesionistet...
(me shume)

kanotazh

Udhetime 4x4

Udhetimet 4x4 jane udhetime mese te zakonshme dhe aspak te rrezikshme apo ekstreme. Keto udhetime te japin mundesine te vizitosh e te ekplorosh ato zona ku nje maikine e thjeshte nuk shkon dot...
(me shume)

4x4

Eksplorim ne shpelle

Te ecesh pa mbarim drejt nje fundi qe ende nuk njihet. Shpella me e gjate ne Shqiperi e cila duhet te kete nje dalje, por ende nuk eshte gjetur.
(me shume)

4x4

Vizite ne kantinen Cobo

Takim me histoerine e Beratit. Nje ndertese karakteristike beratase ne pronat e nje nder familjeve me te nderuara te qytetit te Beratit...
(me shume)

kantina

Hotel Castle Park

E enderruar per te qene e bukur, tani aq e bukur sa per tu enderruar…
(me shume)

kantina

Restoranti

Restoranti ne Castle-Park karakterizohet nga nderthurja e tradites, mikepritjes, ngrohtesise qe dallon qytetin e Beratit me kulture 2400 vjecare...
(me shume)

kantina
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Vizite ne kantinen Cobo

Kantina Cobo eshte vendosur perballe malit te Tomorrit , ne kodrat qe rrethojne qytetin e Beratit. Kantina Cobo konsiston ne vreshtat per kultivimin e rrushit, nje kulle ( e ndertuar ne stilin tradicional Beratas ), kantina , dhe nje ndertese karakteristike Beratase ne ambientet elegante te se ciles prezantohet dhe degustohet vera Cobo. Turi i veres perfshin, nje veshtrim mbi menyren se si behet perpunimi i veres, duke sjelle ketu edhe fakte rreth historise se familjes Cobo dhe traditen e tyre ne prodhimin e veres.

Pas turit ne kantine vizitoret kane kenaqesine te pijne nje gote vere dhe te bisedojne rreth historise se kantines duke shkembyer ide me nje nga pjestaret e familjes Cobo, si dhe te shijojne djathrat e zones apo ullinjte e Beratit. Vizitat ne kantine zgjasin nga dy deri ne kater ore ne varesi te grupeve dhe nevojave qe ato kane. Ato duhen programuar dhe fiksuar me pare . Turet ofrohen ne Anglisht, Italisht dhe Shqip dhe kushtojne 7 Euro/person.

There are no images in the gallery.